Учество на Правниот факултет „Јустинијан Први” во меѓународниот проект „Реструктурирање на друштвата и правото на ЕУ”

Правниот Факултет „Јустинијан Први” во Скопје, учествува во реализацијата на  Меѓународниот проект „Реструктурирање на друштвата и правото на ЕУ” (Restructuring...
ноември 2017
ПВСTПСС
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« Окт   Дек »

Подигање на свесноста на заедничката соработка на Советот на Европа и Европската Унија во насока на зголемена усогласеност на ордредени европски стандарди во избрани области

На 13.11.2017 година на Правниот факултет „Јустинијан Први“ се одржа работилница на тема „Подигање на свесноста на заедничката соработка на...