Меморандум за соработка помеѓу Правниот факултет „Јустинијан Први“ и Државната Комисија за спречување на корупцијата

На 4.12.2017 година беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Правниот факултет „Јустинијан Први“ и Државната Комисија за спречување на корупцијата. Меморандумот за соработка има за цел размена на искуства, знаења, едукација,...

Електронско запишување за студентите од прва година на Политички студии, Политички англиски, Новинарство и Односи со јавност

Почитувани студенти, Во прилог е упатство за електронско запишување на предметите кои се слушаат во зимскиот семестар. Запишувањето е ЗАДОЛЖИТЕЛНО  И ЌЕ СЕ ОДВИВА ОД 1.12.2017 ДО 10.12.2017. Упатството може да го...
декември 2017
ПВСTПСС
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Ное   Јан »

European Student Placement Agency UK

Почитувани Студенти,   European Student Placement Agency UK со задоволство ве поканува да ги погледнете можностите за волонтирање и практично учење во ИТ и Правниот сектор.   Во прилог се...

СЕДМО ГОДИШНО ПРЕДАВАЊЕ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ УСТАВ

На 30 ноември 2017 година /четврток/ предавање на тема „Четвртиот амандман на американскиот устав и еволуцијата на користењето на технологијата како доказ во САД“ ќе одржи Џон Мекнил, правен советник...