април 2018
ПВСTПСС
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
« Мар   Мај »

ТЕРМИНИТЕ ЗА ПОЕДИНЕЧНИТЕ ПРВЕНСТВА НА УКИМ

ПОЧИТУВАНИ, ГИ ОБЕЗБЕДИВМЕ ТЕРМИНИТЕ ЗА ПОЕДИНЕЧНИТЕ ПРВЕНСТВА НА УКИМ. 20.04.2018 ГОДИНА ПЕТОК УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО ШАХ АКРЕДИТАЦИЈА-16.00 ЧАСОТ ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: ИНДЕКС И ЛИЧНА…