Декан

 GoranKoevskiПроф. д-р Горан Коевски
тел: 02/3117244 локал 102
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Продекан за финансии

AleksandarStojkovВонр. проф. д-р Александар Стојков
тел: 02/3117244 локал 103
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Продекан за настава

NedaZdravevaВонр. проф. д-р Неда Здравева
тел: 02/3117244 локал 104
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Продекан за наука и меѓународна соработка

IrenaRajchinovska PandevaДоц. д-р Ирена Рајчиновска Пандева
Тел: 02/3117244 локал 116
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.